نحوه ی پخت خورشت باقلاقاتق خوشمزه

اموزش اشپزی

نحوه ی پخت خورشت باقلاقاتق خوشمزه

باقلاقاتق یک خورشت سنتی و خوشمزه است که شما میتوانید این خورشت را تهیه کنید و با اعضای خانواده نوش جان کنید.ما در اینجا طرز تهیه باقلاقاتق را برای شما…

توسط pdf10000
-- آخرین بروزرسانی : 20-01-2020
-- بازدیدها : ۲
اشتراک گذاری در :
امتیازدهی به مطلب :
0

باقلاقاتق یک خورشت سنتی و خوشمزه است که شما میتوانید این خورشت را تهیه کنید و با اعضای خانواده نوش جان کنید.ما در اینجا طرز تهیه باقلاقاتق را برای شما اموزش میدهیم:
مواد لازم:

سیر تازه :•: ۳ حبه

باقالی :•: ۳ پیمانه

شوید تازه یا خشک :•: ۱ پیمانه

تخم مرغ :•: ۲ عدد

نمک و زردچوبه :•: به مقدار لازم

روغن :•: به مقدار لازم

در صورت تمایل می توانید گوشت مرغ یا اردک در باقلا قاتق بریزید تا طعم بهتری را تجربه کنید.

طرز تهیه خورشت باقلاقاتق
برای تهیه باقلاقاتق ابتدا باقلا را ۴ الی ۵ ساعت در کاسه ای از آب جوش بریزید و ۲ الی ۳ بار آب آن را عوض کنید و پوست آن ها را بگیرید و از وسط یک برش دهید تا به دو نیم تقسیم شوند.

سیر را پوست بگیرید و ریز خرد کنید ( اگر بوی سیر شما را اذیت می کند می توانید از پودر سیر استفاده کنید ) سپس شویدها را پاک کنید و بشورید و در آبکش بگذارید

تا آب آن برود و بر روی تخته بگذارید و با چاقو خرد کنید البته خیلی خرد ریز نشود. ( در صورت نبود شوید تازه از شوید خشک هم می توان استفاده کرد )

در تابه ای روغن مایع بریزید و زیر شعله را کم کنید تا زمانی که کمی داغ شد ، سیر را بریزید و تفت دهید تا طلایی شود بعد باقلا و شوید و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید

و ۲ لیوان آب در تابه بریزید تا بجوش بیاید و در تابه را بگذارید تا ۱۵ الی ۲۰ دقیقه باقلا بپزد و آب آن تبخیر شود و آب بسیار کمی خورشت داشته باشد.

طرزتهیه ترشی گل کلم

پس از گذشت ۱۵دقیقه در تابه را بر دارید و از باقلا یکی را امتحان کنید اگر پخته بود و آب آن تقریبا تبخیر شده بود نمک به مقدار دلخواه بریزید و تخم مرغ ها را در ابتدا در کاسه ای بشکنید

که از سالم بودنش مطمئن شوید سپس به مواد تابه اضافه کنید و زیر شعله را کم کنید تا بمرور زمان تخم مرغ ها بسته و پخته شود و زیر شعله را خاموش کنید و خورشت باقلاقاتق را در خورشت خوری بکشید.

توصیه ما اینست که خورش باقلاقاتق را مانند دیگر خورش های معروف ایرانی مثل خورش کرفس و یا قورمه سبزی با برنج سرو کنید. در کنار این خورش خوشمزه می توانید از انواع ترشی های محبوب ایرانی مثل ترشی کلم قرمز یا ترشی گل کلم نیز استفاده نماییید

دیدگاه بگذارید

avatar
  اشتراک  
اطلاع از