طرز پخت کباب دیگی خوشمزه و لذیذ

اموزش اشپزی

طرز پخت کباب دیگی خوشمزه و لذیذ

کباب یکی از غذا های معروف و خوشمزه در تمام دنیا به حساب می اید مخصوصا در ایران یک غذای محبوب است و مورد استقبال بسیاری از افراد قرار میگیرد.ما…

توسط pdf10000
-- آخرین بروزرسانی : 19-01-2020
-- بازدیدها : ۱۰
اشتراک گذاری در :
امتیازدهی به مطلب :
0

کباب یکی از غذا های معروف و خوشمزه در تمام دنیا به حساب می اید مخصوصا در ایران یک غذای محبوب است و مورد استقبال بسیاری از افراد قرار میگیرد.ما در اینجا قصد معرفی نوع جدیدی از کباب را تحت عنوان کباب دیگی را داریم.امیدواریم این دستور مورد پسند شما قرار گیرد:

کباب دیگی یکی از مجلسی ترین غذاهای ایرانیان در گذشته بوده است که با گوشت قورمه ای ( گوشت یکه تکه ) تهیه می شده است که به دلیل آسان تر بودن کار با گوشت چرخ کرده کم کم گوشت چرخ کرده جای گوشت تکه ای را در این کباب گرفته است.

با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کباب دیگی تهیه کنید.

طرز تهیه کباب تابه ای مجلسی آبدار
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم کباب دیگی
پیاز متوسط ۲ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
گوشت راسته ۶۰۰ گرم
سیب زمینی بزرگ ۲ عدد
روغن مایع به اندازه کافی
جوز هندی یک قاشق چایخوری
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
دستور پخت

طرز تهیه کباب دیگی
ابتدا پیاز را به صورت حلقه ای خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. اجازه دهید روغن داغ شود سپس پیاز حلقه شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیاز نرم شود.

پس از اینکه پیاز نرم شد مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و تفت دادن را تا زمانی که پیاز با ادویه ها یکدست شود ادامه دهید. در مرحله بعد گوشت را به شکل ورقه ای نازک خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید.

پخت کیک شکلاتی متفاوت و بی نظیر

گوشت کباب دیگی را باید مانند استیک برش بزنید فقط باید ضخامت آن کمتر از استیک باشد تا به راحتی مغز پخت شود. پس از اینکه گوشت را اضافه کردید آنرا چند دقیقه تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد و کمی سرخ شود.

پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد و به خوبی سرخ شد ، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و به خوبی تفت دهید تا رب گوجه فرنگی هم سرخ شود. سرخ کردن رب گوجه فرنگی باعث می شود طعم و رنگ کباب بهتر شود.

در ادامه جوز هندی را به همراه سه لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا گوشت با حرارت بسیار ملایم بپزد. نکته مهم در تهیه کباب دیگی این است که این غذا باید با حرارت بسیار ملایم بپزد تا شیره گوشت به طور کامل خارج شود.

در مرحله بعدی گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کنید و پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت گوجه فرنگی ها را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزند. در پایان پخت ، مقداری آبلیمو یا آب نارنج هم به کباب اضافه کنید.

در مرحله بعد سیب زمینی ها را به صورت خلالی یا حلقه ای خرد کنید و با آب سرد بشویید سپس در روغن سرخ کنید. در پایان پس از اینکه کباب آماده شد سیب زمینی ها را کنار کباب دیگی قرار دهید و آن را به همراه نان یا برنج سرو کنید.

نکات پخت کباب دیگی

کباب دیگی در فر
برای تهیه کباب دیگی در فر ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا کاملا گرم شود سپس مواد کباب را داخل سینی فر قرار دهید. رب گوجه فرنگی را با مقداری آب مخلوط کنید و به صورت یکدست روی تمام مواد کباب دیگی بریزید.

طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز خوشمزه ومجلسی تبریز

در ادامه یک فویل آلومینیومی روی سینی فر بکشید و آنرا به مدت ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا مواد کباب بپزند. پس از گذشت ۴۵ دقیقه سینی فر را خارج کنید و فویل آلومینیومی را از روی آن بردارید سپس مجددا سینی را در فر قرار دهید تا مواد به مدت ۱۵ دقیقه دیگر درون فر بمانند و سرخ شوند.

دیدگاه بگذارید

avatar
  اشتراک  
اطلاع از