طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه و مجلسی

دوره های آموزشی

طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه کشک بادمجان : اگرچه در خیلی از کشورها این ترکیب رو یک پیش‌غذا می‌دونن، اما می‌شه به‌عنوان یک وعده غذایی سالم و کامل استفاده کرد اگر می‌خواین این…

توسط pdf10000
-- آخرین بروزرسانی : 20-01-2020
-- بازدیدها : ۷
اشتراک گذاری در :
امتیازدهی به مطلب :
0

طرز تهیه کشک بادمجان : اگرچه در خیلی از کشورها این ترکیب رو یک پیش‌غذا می‌دونن، اما می‌شه به‌عنوان یک وعده غذایی سالم و کامل استفاده کرد

اگر می‌خواین این غذا رژیمی هم باشه، پیشنهاد می‌کنم از کشک کم‌چرب یا بادمجون کبابی استفاده کنید.

ر بیشتر روش‌های پخت کشک بادمجان، بادمجون رو سرخ می‌کنن و در برخی روش‌ها اون رو کباب می‌کنن. بعضی‌ها بادمجون درسته، و خیلی‌ها هم تکه‌ها ورق شده، خرد شده و پخته و له شده بادمجون رو با کشک مرغوب ترکیب می‌کنن. توی دستور امروز، ما از روش متداول درست کردن کشک بادمجون که توی اون بادمجون رو سرخ می‌کنن، استفاده کردیم.

مواد مورد نیاز جهت تهیه کشک بادمجان (برای چهار نفر):
بادمجان: یک کیلو
کشک: یک لیوان (ترجیحا رژیمی یا کم‌چرب)
نعنا خشک: دو قاشق چای‌خوری
روغن، نمک، زردچوبه، گردو،پیاز و سیر: به مقدار دل‌خواه
طرز تهیه کشک بادمجان:
بادمجون‌ها را قاچ زده و اون‌هارو سرخ می‌کنیم؛ در حد طلایی شدن کافیه که بوی عطر بادمجون‌ها در بیاد. بعد از سرخ شدن بهتره اون‌هارو‌ روی پدهای مخصوص جذب روغن بذاریم تا روغن اضافشون رو‌ بگیرن و خطری متوجه سلامت عروقمون نشه. این نکته رو حتما رعایت کنید، خیلی وقت‌ها وقتی کشک بادمجون‌های توی مغازه‌ها رو می‌بینیم که یک‌کمی موندن، یک لایه روغن روی اونا هست. دلیلش همینه که بادمجون جاذب بسیار قویه روغنه و مطمعنا پزندگی‌ها وقت گرفتن روغن اون‌ها‌رو ندارن، اما شما حتما این کار رو انجام بدید.
سرخ کردن بادمجان-کشک بادمجان

توی قابلمه مقداری روغن می‌ریزیم و نعنای خشک رو ‌بهش اضافه می‌کنیم. در حد چند ثانیه به‌هم می‌زنیم تا بوی عطر نعنا بلند شه (این مرحله رو دقت کنید زیاد طول نکشه چون نعنا بوی سوختگی می‌گیره و طعم غذا هم خراب می‌شه)
تفت دادن نعناع-طرز تهیه کشک بادمجان

گزارش تصویری دوره آموزش آشپزی در تبریز

حالا زردچوبمون‌ رو اضافه می‌کنیم و چند ثانیه دیگه تفت می‌دیم تا رنگ باز کنه.( یعنی تا زمانی که زردچوبه رنگ خودشو به موارد بده)
مرحله بعد اینه که بادمجون‌هامون‌رو به ترتیب توی قابلممون می‌چینیم و‌ آب‌جوش روی اون‌ها می‌ریزیم تا جایی که یک سانتی‌متر آب روی سطح بادمجون‌ها رو بگیره؛ ‌حرارتش رو‌کم می‌کنیم و‌ زمان می‌دیم تا آروم بپذه و آبش کاملا تبخیر شه.

تا این‌جا مراحل اصلی کار طی شده و ‌با کمک گوشت‌کوب سراغ بادمجون‌های پخته شدمون می‌ریم و اونا رو له می‌کنیم.
آخرین مرحله اضافه کردن کشک و‌ نمک به مخلوط شگفت انگیزمون هست. بعد از اضافه کردنشون بهتره ده دقیقه زمان بدیم تا با حرارت کم، مواد خوب با هم بپذن.
اضافه کردن کشک-طرز تهیه کشک بادمجان

شما دوستان عزیز می‌تونید با کشک رقیق شده، گردو، پیاز داغ یا حتی سیرداغ خیلی متنوع و شیک این غذای محبوب رو‌ تزیین کنید. البته برای خوشمزه‌تر شدن کشک بادمجون، یه سری نکات کلیدی هم وجود داره که دونستنشون بهتون کمک می‌کنه راحت‌تر بتونید رضایت اطرافیان رو جلب کنید. در ادامه این نکات رو توضیح دادیم.
کشک بادمجان با گردو-طرز تهیه کشک بادمجان
نکات کلیدی طرز تهیه کشک بادمجان
برای کسایی که به علت روغن زیاد موجود در کشک بادمجان از طرف پزشکشون از خوردن این غذا منع شده‌اند و نگران سلامتی خودشونن، می‌تونن بادمجون‌ها را کباب و یا آب‌پز کنید و به کشک بادمجون اضافه کنند.
حتما به کشک بادمجون گردو اضافه کنید. اکثریت افراد فکر می‌کنن اضافه کردن گردو فقط به خاطر تزئیینات و یا خوشمزه‌تر شدن کشک بادمجونه. در صورتی که دستور پخت غذاهای سنتی ایرانی همگی بر اساس طبع متعادل تعیین شدن و به علت وجود کشک با طبع سرد در این غذا، حتما لازمه یه ماده غذایی با طبع گرم هم همراش خورده بشه. پس گردو رو یادتون نره!
طرز تهیه کشک بادمجان که به آن پرداختیم، برای چهار نفر مناسب است، در صورت کم یا زیاد شدن افراد نسبت‌ها را تغییر بدین.
یکی از مهم‌ترین نکات برای خوشمزه‌تر شدن این غذا انتخاب هوشمندانه بادمجون‌ها هست؛ هرچی بادمجون‌های مورد استفاده شیرین‌تر باشن، طعم کشک بادمجون ما بهتر می‌شه. برای انتخاب درست این میوه، رنگ بادمجون باید یک‌دست بنفش و پوست اون هم کاملا براق باشه. بادمجون‌های خوش‌رنگ و براق رو بردارید و یکم فشارش بدید، هم نباید سفت باشه هم نباید وا بره، برای غذای امروز یک کیلو از این نمونه بخرید و بیارید خونه.
بهتره بعد از شستن بادمجون‌هامون‌ با آب سرد و پوست گرفتن و قاچ زدنشون، بهشون نمک بزنیم و یک ربع زمان بدیم تا هم تلخیشون (تلخیه احتمالیشون) گرفته بشه و هم موقع سرخ‌کردن روغن کمتری مصرف بشه.
تا دستورای خوشمزه و سه سوته بعدی شما رو به خدا می‌سپارم. امیدوارم از خورن این غذا لذت ببرید. نوش جونتون!

دیدگاه بگذارید

avatar
  اشتراک  
اطلاع از