طرز تهیه خاگینه تبریزی لذیذ و مجلسی

اموزش اشپزی

طرز تهیه خاگینه تبریزی لذیذ و مجلسی

خاگینه در سفره ها و میهمانی ها جایگاه ویژه ای دارد و در رستوران ها و هتل ها مخصوصا پس از مصرف غذا های دریایی سرو میشود.شما میتوانید با قالب…

توسط pdf10000
-- آخرین بروزرسانی : 20-01-2020
-- بازدیدها : ۱۶
اشتراک گذاری در :
امتیازدهی به مطلب :
0

خاگینه در سفره ها و میهمانی ها جایگاه ویژه ای دارد و در رستوران ها و هتل ها مخصوصا پس از مصرف غذا های دریایی سرو میشود.شما میتوانید با قالب های زیبای خود به این خوردنی خوشمزه شکل های زیبا بدهید.ما در اینجا طرز تهیه خاگینه لذیذ و مجلسی را برای شما اموزش میدهیم:

ماست پنج قاشق غذاخوری
آردپنج قاشق غذاخوری
پودر گل محمدی نصف قاشق چای‌خوری
شکریک لیوان پودر
هل به مقدار لازم
پودر دارچین نصف قاشق غذا خوری
تخم مرغ پنج عدد
زعفران آب کرده نصف قاشق چای‌خوری
آبدو لیوان
مغز گردوبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
طرز تهیه خاگینه تبریزی
مرحله اول
برای تهیه خاگینه تبریزی ابتدا باید درون یک قابلمه‌ی مناسب شکر و آب را با هم مخلوط کنید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا شکر کاملا در آب حل شود و شربت آن قوام بیاید.

بعد از اینکه شربت خاگینه قوام آمد زعفران را به آن اضافه کنید.

مرحله دوم
تخم مرغها را درون یک ظرف مناسب بشکنید و آن‌ها را با چنگال خوب به هم بزنید.

بعد از اینکه تخم‌مرغ‌ها را کاملا هم زدید آرد و ماست را به همراه پودر هل، پودر گل محمدی، پودر دارچین و مغز گردو خرد شده به آن‌ها اضافه کنید وآن‌ها را خوب به هم بزنید تا مخلوطتان کاملا یک دست شود.

مرحله سوم
مقداری روغن درون یک تابه بریزید تا داغ شود سپس مایه خاگینه را درون تابه بریزید.

بعد از اینکه یک طرف آن به خوبی سرخ شد آن را به پشت برگردانید تا روی دیگر آن نیز کاملا سرخ شود. می‌توانید مایه خاگینه را به صورت قاشق قاشق و کم کم مانند کوکو یا کتلت در روغن سرخ کنید. بعد از این که خاگینه به طور کامل سرخ شد آن را در درون صافی بریزید تا روغن اضافی آن کاملا گرفته شود.

طرز تهیه سمبوسه خوشمزه و لذیذ مجلسی

مرحله چهارم
بعد از اتمام این مراحل خاگینه‌ای که پخته‌اید را برای چند دقیقه درون شربت قرار دهید سپس آن را دوباره درون صافی بگذارید تا شربت اضافی آن خارج شود. می‌توانید این نوع خاگینه را با شیره انگور نیز طبخ کنید.

بعد از اینکه خاگینه آماده شد آن را به ظرف سروتان انتقال دهید و با مقداری دارچین، مغز گردو خرد شده، پودر گل محمدی و … آن را تزیین کنید.

دیدگاه بگذارید

avatar
  اشتراک  
اطلاع از