طرز تهیه بورک خوشمزه ترکیه

اموزش اشپزی

طرز تهیه بورک خوشمزه ترکیه

بورک یکی از میان وعده های معروف ترکیه میباشد که امروزه در کشور ما نیز خواستار زیادی پیدا کرده است ما در اینجا طرز تهیه ی بورک های خوشمزه و…

توسط pdf10000
-- آخرین بروزرسانی : 20-01-2020
-- بازدیدها : ۱۶
اشتراک گذاری در :
امتیازدهی به مطلب :
0

بورک یکی از میان وعده های معروف ترکیه میباشد که امروزه در کشور ما نیز خواستار زیادی پیدا کرده است ما در اینجا طرز تهیه ی بورک های خوشمزه و لذیذ را برای شما اموزش میدهیم
شما میتوانید این میان وعده را برای کودکان خود تهیه کنید تا در مدرسه با دوستان خود با خیال راحت بدون هیچ ضرر و زیانی نوش جان کنند.

طرز تهیه بورک مرغ

مواد لازم :

خمیر یوفکا : به تعداد لازم

سینه مرغ : ۴۰۰ گرم

فلفل دلمه : ۱ عدد

گوجه فرنگی : ۲ عدد

جعفری : ۴ قاشق مربا خوری ( خرد شده )

پیاز : ۱ عدد

نمک : به مقدار لازم

فلفل : ۱ عدد

زردچوبه : به مقدار لازم

شیر : ۳/۱ پیمانه

تخم مرغ : ۱ عدد

روغن : به میزان لازم

پیشنهاد می شود بخوانید : خواص جعفری
طرز تهیه :

ابتدا سینه مرغ را به اندازه های دلخواه برش میدهیم.سینه های مرغ را در نمک ، فلفل ، زرد چوبه ،پیاز و روغن سرخ و سپس گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را نیز کمی تفت میدهیم و در آخر جعفری را به آن اضافه می کنیم.

خمیر یوفکا را پهن میکنیم و روی سطح آن شیر و تخم مرغی که قبلا به خوبی با هم مخلوط شده اند را میمالیم.

مقداری از مواد را بر روی یوفکاها میریزیم و به هر شکل که دوست داریم رول و یا جمع می کنیم.

در نهایت رول های آماده شده را در روغن و یا در فری که قبلا گرم شده است قرار میدهیم تا طلایی رنگ شوند.

طرز تهیه بورک

طرز تهیه بورک گوشت و قارچ

مواد لازم :

خمیر یوفکا : ۱ بسته

گوشت چرخکرده : ۳۰۰ گرم

پیاز : ۱ عدد بزرگ

قارچ : ۱ پیمانه

تخم مرغ : ۲ عدد

ماست و شیر : ۱ فنجان از هر یک

نمک،فلفل،زردچوبه : به مقدار لازم

سیاه دانه ( یا کنجد ) : برای تزیین

طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز خوشمزه ومجلسی تبریز

پیشنهاد می شود بخوانید : خواص قارچ
طرز تهیه :

ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و با نمک ، فلفل و کمی زرد چوبه تفت دهید.

گوشت چرخکرده را به پیاز ها اضافه کنید و درب ظرف را ببندید تا پخته و نرم شوند.

هنگامی که گوشت و پیاز ها سرخ شدند قارچ ها را به همراه مقداری نمک به گوشت ها اضافه کنید و کمی تفت دهید.

شعله را خاموش کنید و اجازه دهید تا مواد کمی سرد شوند.

حالا به سرغ خمیر بورک بروید.برای آماده کردن خمیر ابتدا باید ۱ تخم مرغ را با ۱ پیمانه ماست ، یک پیمانه شیر و ۴،۵ قاشق غذا خوری روغن مخلوط کنید.

سپس خمیر های یوفکا را در بیاورید و بر روی تک تک آن ها از مایع مایع تخم مرغ بزنید.

سپس در وسط همه آن ها گوشت و مواد دیگر را ریخته و رول کنید.هنگامی که تمام بورک ها آماده شدند یک زرده تخم مرغ را در کاسه بریزید

و با قلمو بر روی بورک ها بمالید سپس آن ها را در حرارت ۲۰۰ درجه فر که از قبل گرم شده بگذارید تا پخته و طلایی شوند.

طرز تهیه بورک

طرز تهیه بورک سیب زمینی

مواد لازم :

خمیر یوفکا : به مقدار لازم

سیب زمینی : ۳ عدد

پیاز : ۱ عدد

روغن زیتون : روغن زیتون

پنیر خامه ای : ۱۰۰ گرم

پنیر پیتزا : ۱۰۰ گرم

زرده تخم مرغ : ۱ عدد

نمک و فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا پیاز ها را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا زمانی که طلایی شوند.

سیب زمینی ها را در مقداری آب بر روی حرارت قرار دهید تا آب پز شوند.هنگامی که سیب زمینی ها پخته شدند آن ها را خرد کنید و به پیاز ها بیافزایید.

مقداری نمک و فلفل بزنید و پس از آنکه کمی سرخ شدند آن ها را از روی حرارت بردارید.پس از آن نوبت به پنیر ها میرسد.

طرز تهیه سمبوسه خوشمزه و لذیذ مجلسی

پنیر پیتزا و پنیر خامه ای را به مواد اضافه و کمی مخلوط نمایید.

خمیر ها را یکی پس از دیگری باز کنید و روی آن ها زرده تخم مرغ بمالید.و سپس بر روی آن ها مقداری از مواد را قرار دهید و ببندید.برای اتصال لبه ها نیز میتوانید از زرده تخم مرغ استفاده کنید.

کف سینی مورد نظرتان را چرب کنید و بورک ها را در آن قرار دهید در حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰-۳۰ بپزید.

طرز تهیه بورک سلطنتی :
در آموزش های بالا به طرز تهیه بورک گوشت، بورک سیب زمینی و بورک مرغ پرداختیم. حال در اینجا با آموزش تهیه بورک سلطنتی ادامه می دهیم که می توانید

به عنوان یک عصرانه یا شام از آن بهره ببرید برای من درست کردن غذاهای کشورهای دیگر شگفت انگیز است امیدوارم شما هم آن را تهیه نموده و در کنار خانواده از سرو آن لذت ببرید.
طرز تهیه بورک سلطنتی
مواد لازم :
خمیر یوفکا : یک بسته
گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) : ۲۰۰ گرم
سیب زمینی به صورت پخته شده یا نگینی خرد شده : دو عدد
گردو نگینی خرد شده : یک پیمانه
پیاز : دو عدد متوسط
جعفری خرد شده : یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل سیاه : به مقدار مورد نیاز
شیر کم چرب : نصف پیمانه
کره : به مقدار ۵۵ گرم
کنجد : به مقدار لازم
زرده تخم مرغ : یک عدد
ماست : یک پیمانه
روغن مایع :یک پیمانه

طرز تهیه :
در ابتدا تابه مناسبی را انتخاب نمایید بعد روغن را داخل آن ریخته وقتی خوب داغ شد پیازها که از قبل خرد نمودید را بیافزایید و

تفت دهید وقتی خوب طلایی شد زردچوبه را اضافه نوده و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود بعد گوشت چرخ کرده را بریزید

آموزش پخت قورمه سبزی مجلسی

و تفت دهید صبر کنید تا گوشت به خوبی پخته شود و آب آن از بین برود حالا در این مرحله سیب زمینی را با نمک و فلفل بیافزایید

و خوب تفت بدهید وقتی سرخ شد گرو را ریخته و هم بزنید بعد شعله را خاموش نمایید و حدود بیست دقیقه صبر نمایید تا مواد خنک گردند.
در مرحله بعد تهیه بورک سلطنتی دو لایه از خمیر یوفکا را در دست بگیرید سپس با کمک قلموی مخصوص آشپزی درون آن را کمی روغن

و ماست بمالید و بعد، از مخلوط گوشت که در مرحله قبل آماده نمودید و خنک شد، به میزان کم بردارید و در میانه خمیر بگذارید،

بعد خمیر یوفکا را رول نمایید و لبه ها را به سمت داخل برگردانید تا مواد درون آن خارج نگردد.
در مرحله آخرسینی فر را با دست به کمک مقداری روغن چرب نمایید و رول های بورک سلطنتی را که تهیه نمودید

در سینی فر قرار دهید و روی خمیر را با کمک قلمو زرده تخم مرغ بماید و در ظرف کنجد بغلتانید .

حالا سینی را در فر که قبلا با درجه ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم نمودید قرار دهید

برای مدت زمان ۳۰ دقیقه صبر کنید تا بورک ها پخته و طلایی گردند چند دقیقه آخر بالای فر را روشن نمایید تا روی خمیر به خوبی طلایی شود.
حالا بورک سلطنتی آماده سرو است در ظرفی بچینید و تزئین نمایید .
حال زمان آن است که رول های آماده شده را درون فر که بر روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم شده است، قرار دهید،

۳۰ دقیقه زمان لازم است تا رول ها خوب پخته شده و طلایی رنگ شود، سپس آن را خارج کرده و همراه سس میل نمایید

دیدگاه بگذارید

avatar
  اشتراک  
اطلاع از