طرزتهیه ترشی گل کلم

اموزش اشپزی عمومی

طرزتهیه ترشی گل کلم

ترشی گل کلم یکی از پر طرفدار ترین ترشی ها میباشد که همراه غذا سرو میشود.در فصل زمستان به علت کم بودن سبزیجات و به منظور سهولت دسترسی به ترشی…

توسط pdf10000
-- آخرین بروزرسانی : 04-01-2020
-- بازدیدها : ۴۲
اشتراک گذاری در :
امتیازدهی به مطلب :
0

ترشی گل کلم یکی از پر طرفدار ترین ترشی ها میباشد که همراه غذا سرو میشود.در فصل زمستان به علت کم بودن سبزیجات و به منظور سهولت دسترسی به ترشی از این محصول بسیار استفاده میشود ترشی با انواع غذا ها به خصوص غذا های سنتی مانند ابگوشت و کوفته تبریزی مصرف میشود.ما در اینجا طرز تهیه این ترشی خوشمزه را برایتان اموزش میدهیم امیدواریم مورد پسند شما قرار بگیرد.

مواد لازم ترشی گل کلم
هویج ۵۰۰ گرم
فلفل سبز تند ۵ عدد
سرکه به اندازه کافی
گل کلم متوسط ۱ عدد
سیب ترشی ۵۰۰ گرم
نمک ، گلپر و ترخون به اندازه کافی
دستور تهیه

طرز تهیه ترشی گل کلم
برای تهیه ترشی گل کلم ابتدا گل کلم را می شوییم سپس در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود. در مرحله بعد ترخون را پاک می کنیم و پس از شستشو آبکشی می کنیم و می گذاریم تا آب اضافه آن خارج شود.

در ادامه هویج ها را پوست می گیریم و به صورت حلقه ای خرد می کنیم و در یک ظرف مناسب می ریزیم. سیب ترشی ها را نیز پوست می گیریم و متناسب با اندازه هویج ها به صورت یکدست خرد می کنیم و به هویج ها اضافه می کنیم.

طرز تهیه ترشی بامیه مرحله به مرحله
طرز تهیه ترشی بامیه مرحله به مرحله
ترشی بامیه یکی از انواع ترشی های خوشمزه و بسیار پر طرفدار ایرانی است که به دلیل …
در مرحله بعد گل کلم را نیز متناسب با اندازه هویج و سیب ترشی خرد می کنیم سپس به ظرف مواد خرد شده می افزاییم. اندازه مواد خرد شده در ظاهر زیبای ترشی بسیار تاثیر دارد پس سعی می کنیم تا اندازه ها با هم تناسب داشته باشند.

خورشت الو اسفناج را چگونه بپزیم؟

در مرحله بعدی ترخون تازه را روی تخته آشپزخانه به صورت ساطوری خرد می کنیم و روی مواد ترشی می ریزیم.در صورتی که ترخون تازه در دسترس ندارید می توانید از ترخون خشک شده نیز استفاده کنید به این صورت که با دست آنها را خرد تر کنید

و روی مواد ترشی بریزید. گلپر را نیز در مرحله آخر روی مواد ترشی می پاشیم و مواد ترشی را با هم به خوبی مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. شیشه ای که ترشی را در آن می خواهیم بریزیم را چک می کنیم تا کاملا خشک باشد

و کم کم مواد ترشی را در شیشه می ریزیم و لابه لای هر ملاقه ترشی که می ریزیم فلفل سبز تند نیز قرار می دهیم.اندازه دوبند انگشت روی شیشه را خالی می گذاریم برای اضافه کردن سرکه ترشی مان. سرکه و نمک را با هم مخلوط می کنیم

و داخل شیشه ترشی می ریزیم به مقداری که روی مواد را سرکه بگیرد و درب شیشه را محکم می بندیم و در جای مناسب که خنک باشد حدودا ۱۵ روز آن را نگهداری می کنیم و بعد مصرف می کنیم. می توانید برای طعم یا رنگ متفاوت ترشی از لبو نیز استفاده کنید که ترشی قرمزی خواهید داشت.

همچنین می توانید این ترشی را آماده طی ۲ ساعت داشته باشید به این شکل که مواد ترشی را با سرکه مخلوط کنید و در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا با هم بپزند.(البته نگذارید کاملا مواد نرم شوند کمی که دندان گیر بود از روی حرارت بر دارید)

دیدگاه بگذارید

avatar
  اشتراک  
اطلاع از