اموزش پخت کیک هویج فوق العاده خوشمزه

اموزش اشپزی

اموزش پخت کیک هویج فوق العاده خوشمزه

کیک هویج یکی از کیک های خوشمزه است که مورد استقبال کودکان و بزرگسالان میباشد. شما میتوانید این کیک خوشمزه را تهیه کنید و با دوستان و یا خانواده ی…

توسط pdf10000
-- آخرین بروزرسانی : 18-01-2020
-- بازدیدها : ۲۰
اشتراک گذاری در :
امتیازدهی به مطلب :
0

کیک هویج یکی از کیک های خوشمزه است که مورد استقبال کودکان و بزرگسالان میباشد. شما میتوانید این کیک خوشمزه را تهیه کنید و با دوستان و یا خانواده ی خود نوش جان نمایید.
ما در اینجا طرز تهیه این کیک خوشمزه را برای شما دوستداران کیک اموزش میدهیم:

۱ و ۳/۴ پیمانه سرخالی آرد
۱ پیمانه شکر
۴ عدد تخم مرغ
۲ پیمانه هویج رنده شده
۳/۴ پیمانه روغن مایع
۱/۸ قاشق چایخوری وانیل
۲ قاشق چایخوری دارچین
۱/۸ قاشق چایخوری نمک
۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر
۱/۲ پیمانه مغز گردو
مراحل
۲ ساعت
کیک هویج جزء کیک هایی هست که اگه طبق دستور عمل نشه، نتیجه کار خیلی جالب نمیشه. به دلیل وجود هویج امکان اینکه کیکتون حالت خمیری و چسبناک داشته باشه خیلی زیاده. معمولا در کیک هویج مرکزش خمیری از آب در میاد و کیک پف لازم رو انجام نمیده در نتیجه خوردنش اصلا خوشایند نیست. بنابراین پیشنهاد میکنم حتما طبق دستور پیش برین و مواد رو کم و زیاد نکنید مخصوصا مقدار هویج رو.

تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن خوب میزنیم تا رنگش تغییر کنه، روغن رو اضافه میکنیم، بعد مخلوط آرد، دارچین، بکینگ پودر و نمک رو کم کم اضافه میکنیم.(حتما باید الک شده باشه)*

در مرحله آخر هویج رنده شده و گردوی خرد شده رو اضافه میکنیم. (گردو رو باید با آرد مخلوط کنید و بعد از الک رد کنید)* با لیسک مواد رو به صورت دورانی با هم مخلوط میکنیم تا یکدست بشه

کف قالب رو از قبل چرب و آرد پاشی می کنیم و مایه کیک رو در قالب میریزیم. بعد در فر که از یک ربع قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه قرار میدیم (البته در فرهای مختلف این مدت زمان متفاوته). اواخر پخت یک چنگال یا خلال رو در کیک فرو کنید اگه مواد به اون نچسبید کیک آماده ست

اموزش پخت حلوای گل سرخ

بعد از پخت کیک رو از فر در میاریم و بعد از اینکه کیک مقداری خنک شد از قالب جدا میکنیم و بعد در ظرف مورد نظر برمیگردونیم

دیدگاه بگذارید

avatar
  اشتراک  
اطلاع از