اموزش پخت شیر برنج خوشمزه و خوش طعم

اموزش اشپزی

اموزش پخت شیر برنج خوشمزه و خوش طعم

شیر برنج علاوه بر اینکه می توان داغ میل کرد سرد شده ی ان به همراه مربا طهم بی نطیری دارد.بعد از سرد شدن ان میتوانید به همراه انواع مربا…

توسط pdf10000
-- آخرین بروزرسانی : 20-01-2020
-- بازدیدها : ۴
اشتراک گذاری در :
امتیازدهی به مطلب :
0

شیر برنج علاوه بر اینکه می توان داغ میل کرد سرد شده ی ان به همراه مربا طهم بی نطیری دارد.بعد از سرد شدن ان میتوانید به همراه انواع مربا های خوشمزه میل نمایید.مادر اینجا طرز تهیه شیر برنج خوشمزه را برای شما اموزش میدهیم:

شیر برنج

مواد لازم برای شیر برنج
شیر : ۲ لیتر
برنج : ۱ پیمانه (۲۰۰گرم)
گلاب : ۱/۲ پیمانه
شیر برنج

طرز تهیه شیر برنج
یک پیمانه برنج را از شب قبل شسته و بخیسانید.

برنج را به همراه دو لیوان آب در قابلمه ای ریخته و روی شعله گاز قرار دهید ، زمانی که برنج جوشید و آب آن به نصف رسید شیر را افزوده و اجازه دهید بجوشد.

وقتی برنج خوب پخته و غلیظ شد گلاب را اضافه کنید و قابلمه را از روی شعله بردارید.

شیر برنج را در ظرف پذیرایی بکشید و با گل محمدی تزیین کرده و با شکر سرو نمایید.

طرز تهیه شیر برنج
نکات کلیدی در طرز تهیه شیر برنج :
برای اینکه به شیر برنجتان عطر و طعم بی نظیری بدهیددر مرحله آخر جا افتادن شیر برنج،به آن کمی گلاب اضافه کنید.
در صورت تهیه شیر برنج با شیره یا مربای گل از اضافه کردن شکر خودداری نماید.
یکی از ملزومات تهیه شیر برنج استفاده از برنج ایرانی مرغوب و با کیفیت است.
برای طبخ شیر برنج باید دانه های برنج خوب از هم باز شوند و با شیر و زمان کافی پخته شوند.
زمان اضافه کردن شیر حرارت را بالا ببرید و شیر جوشید حرارت را متوسط کنید. همچنین درحین پخت درب قابلمه را باز نگه دارید تا شیربرنج سر نرود .
نبات را میتوانید در مقداری آب حل کنید و جایگزین شکر کنید.
اگر بخواهید شیر برنج را به عنوان دسر تهیه کنید، باید اجازه دهید آب آن کاملا بخار شده و غلیظ تر از همیشه درست شود. سپس آن را داخل قالب مورد نظرتان بریزید و با پشت قاشق آن را فشار دهید و اجازه دهید چند ساعتی داخل یخچال بماند تا سفت شود.
برای تهیه شیر برنج حتماً از برنج نیم دانه استفاده کنید و یا با پشت قاشق برنج ها را له کنید.
نکات سرو و خوشمزه کردن شیر برنج
برای خوشمزه تر شدن شیر برنج ، خلال پسته و بادام را از شب قیبل در گلاب و شکر خیس دهید تا مزه تلخی خلال ها گرفته شود.
با توجه به ذائقه و سلیقه تان میتوانید شیر برنج را با عسل و یا شکر سرو کنید.
در تبریز شیر برنج را با مربای گل محمدی که عطر و مزه فوق العاده ای دارد سرو میکنند.همچنین بعضی ها آن را با شیره انگور میل میکنند.
برای تهیه شیر برنج زعفرانی همراه گلاب و شکر مقداری زعفران دم کرده هم اضافه کنید
اگر می خواهید شیر برنج را با خامه تهیه کنید یک پیمانه از شیر را کم کنید و بجای آن یک پیمانه خامه بریزید.
شیر برنج را میتوانید به عنوان پیش غذا به صورت گرم و یا به عنوان دسری سرد مصرف کنید.
برای اینکه شیربرنج علاوه بر خواص بالا طعم مطبوعی بدهد در هنگام جوشیدن شیر به آن یکی دو عدد چوب دارچین اضافه کنید.
نکات تکمیلی در مورد شیر برنج
شیر برنج جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت میباشد .
شیر برنج را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – دسر – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

دیدگاه بگذارید

avatar
  اشتراک  
اطلاع از