اموزش پخت حلوای گل سرخ

اموزش اشپزی عمومی

اموزش پخت حلوای گل سرخ

اموزش پخت حلوای گل سرخ مجلسی و خوشمزه برای میهمانی ها و سفره های رمضان شما که به راحتی در خانه میتوانید ان را تهیه و با دیزاین زیبا و…

توسط pdf10000
-- آخرین بروزرسانی : 02-01-2020
-- بازدیدها : ۱۲
اشتراک گذاری در :
امتیازدهی به مطلب :
0

اموزش پخت حلوای گل سرخ مجلسی و خوشمزه برای میهمانی ها و سفره های رمضان شما که به راحتی در خانه میتوانید ان را تهیه و با دیزاین زیبا و شیک خود این حلوای خوش رنگ و خوش طعم را زبانزدهمه کنید.
مواد اصلی
آرد
۱/۲ لیوان
روغن (مخلوط کره و روغن جامد)
۱/۳ لیوان
پودر گل سرخ
۱/۳ لیوان
گردو یا بادام پودرشده
۱/۳ لیوان
پودر قند
۱/۳ لیوان
گلاب
۱/۳ لیوان
پودر هل
۱/۲ قاشق چای خوری
کلمات کلیدیحلوای گل سرخ
طرز تهیهحلوای گل سرخ
درجه سختی
زمان تهیه ۳۰
دقیقه
زمان پخت ۶۰
دقیقه
۱
ابتدا درون یک تابه آرد رو الک کرده وحدود یه ربع تا بیست دقیقه رو شعله ملایم تفت بدین تا کاملا بوی خامی از بین بره
۲
حالا روغن که مخلوط جامد وکره با هم هست رو اضافه میکنیم(اگه روغن جامد ندارین بجاش روغن مایع بریزین ولی سعی کنین کره حتما باشه چون تو خوشمزگیش تاثیر داره)
۳
ودوباره یکم (در حد ۳تا ۴ دقیقه) تفت میدیم، بعد پودر بادام یا گردو رو اضافه کرده و دوباره حدود چهار دقیقه تفت داده تا بوی خامی بادام یا گردو از بین برود.
۴
مواد را از روی حرارت برداشته ،گلاب رو اضافه کرده و تند تند هم میزنیم. سپس پودر هل، پودر قند و پودر گل محمدی رو اضافه کرده و خوب با هم مخلوط میکنیم تا خمیری لطیف و نسبتا منسجم بدست بیاد..
۵
بهمین راحتی حلواتون آمادست..این حلوا رو میشه داخل قالب های سیلیکونی کوچک ریخت یا در ظرفی با سطح صاف ریخت و با قالب های فلزی کوچک قالب زد و در آخر پودر گل سرخ رو روی حلوا ها الک کرد..

دیدگاه بگذارید

avatar
  اشتراک  
اطلاع از