اموزش پخت باقالی پلو با گردن

اموزش اشپزی عمومی

اموزش پخت باقالی پلو با گردن

باقالی پلو با گردن یکی از غذا های خوشمزه ای است که شما در میهمانی ها و مجالس خود میتوانید ان را تهیه کنید و مطمعن باشید همه از خوردن…

توسط pdf10000
-- آخرین بروزرسانی : 01-01-2020
-- بازدیدها : ۹
اشتراک گذاری در :
امتیازدهی به مطلب :
0

باقالی پلو با گردن یکی از غذا های خوشمزه ای است که شما در میهمانی ها و مجالس خود میتوانید ان را تهیه کنید و مطمعن باشید همه از خوردن ان لذت فرائان خواهند خورد
مواد لازم
۶ نفر
۱ عدد گردن گوسفندی
۳ پیمانه باقالی
۳ پیمانه برنج خیس خورده
۲ پیمانه شوید تازه یا خشک
۲ عدد پیاز
مقداری زعفران دم کرده
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
روغن و آب به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه مقدار لازم
آبلیمو و دارچین در صورت تمایل
مراحل
۳-۴ ساعت
باقالی را بپزید.

برنج را در آب جوش بپزید و همراه باقالی آنرا آبکش کنید.

کف قابلمه کمی روغن بریزید و کمی زعفران دم کرده به روغن اضافه کنید.

ته دیگ دلخواه را کف قابلمه بگذارید.

برنج آبکش شده و شوید خرد شده را لابه لا داخل قابلمه بریزید و پلو را دم کنید.

حالا میرسیم به پخت گردن: برای پخت گردن یک پیاز را درشت خرد و خلال کنید.

بعد از سبک شدن پیازها به آن کمی فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید.

گردن را همراه پیاز تفت دهید.حالا به ظرف آب اضافه کنید و با حرارت بالا آن را ۳ ساعت بپزید.

در اواخر طبخ به گوشت کمی نمک و در صورت تمایل آبلیمو و کمی پودر دارچین هم اضافه کنید.

رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کنید

بعد از پخت گردن و دم کشیدن پلو؛آن را سرو کنید

امیدوارم از این غذای خوشمزه لذت ببرید.

دیدگاه بگذارید

avatar
  اشتراک  
اطلاع از