اموزش تهیه مربای به مجلسی

اموزش اشپزی عمومی

اموزش تهیه مربای به مجلسی

مربای به بسیار خوشمزه و باعطر خوش خود یکی از مرباهای پرطرفدار است که ان را میتوان در سفره های رمضان و میهمانی ها به عنوان دسر سرو کرد. با…

توسط pdf10000
-- آخرین بروزرسانی : 01-01-2020
-- بازدیدها : ۱۷
اشتراک گذاری در :
امتیازدهی به مطلب :
0

مربای به بسیار خوشمزه و باعطر خوش خود یکی از مرباهای پرطرفدار است که ان را میتوان در سفره های رمضان و میهمانی ها به عنوان دسر سرو کرد.

با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید یک شیشه مربا تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری مربا به تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

مواد لازم مربای به
هل ۲ عدد
به ۵۰۰ گرم
شکر ۵۰۰ گرم
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
دستور تهیه

طرز تهیه مربا به
برای تهیه مربا به خانگی ابتدا به ها را می شوییم و پوست می گیریم و از وسط نصف می کنیم و هسته های داخل آن ها را می گیریم و روی تخته آشپزخانه به هر مدلی که تمایل داریم و یا با قالب ها برش می دهیم حتی می توانیم از قالب های شکل دار زیبا استفاده کنیم

تا مربا به زیباتری داشته باشیم.سپس به ها را در قابلمه ای می ریزیم و شکر را روی به ها می ریزیم و ۶ لیوان آب نیز اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را زیاد می کنیم تا بجوش بیاید و بعد حرارت را کم می کنیم تا به ها به مدت ۳ ساعت خوب بپزند

و به رنگ قرمز در بیاید و به غلظت مطلوب شما برسد. پس از گذشت ۲:۳۰ دقیقه به مربا سر می زنیم و اگر قرمز شده بود،دانه های هل را به صورت پوست کنده شده داخل مربا می ریزیم و زعفران دم کرده را نیز می افزاییم

طرز تهیه میگو سوخاری مجلسی و خوشمزه

و اجازه می دهیم تا ۵ دقیقه دیگر مربا بپزد و اگر به غلظت مطلوب رسیده بود از روی حرارت قابلمه را بر می داریم و آبلیمو را اضافه می کنیم و آرام با قاشق مخلوط می کنیم تا به ها له نشوند.اگر هنوز غلیظ نبود صبر می کنیم

تا ۳۰ دقیقه دیگر به غلظت مطلوبمان برسد.دقت باید کرد که مربا پس از خنک شدن غلیظ تر می شود پس نباید بگذاریم خیلی سفت شود. تامل می کنیم تا مربا کاملا سرد شود و در شیشه می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.نوش جان

دیدگاه بگذارید

avatar
  اشتراک  
اطلاع از